Geleneksel Oyun Çarkımız adlı eTwinning projemiz devam ediyor.

Oyun çocukların kendilerini ifade etme biçimlerinden biridir. Oyun ile çocuk duygularını, çatışmalarını, sevincini, problemini, amaçlarını çözmekte ve ifade etmektedir. Oyun duygusal bir ifade aracı olduğu gibi, çocuğun yeni şeyler öğrenmesini, iletişim ve yaratıcılık becerilerinin de gelişmesinde büyük katkı sağlar. Biz de projemizde oyunun birleştirici gücünü kullanarak her yaşta oynanabilecek ve de kültürümüzün önemli parçası olan unutulmaya yüz tutmuş geleneksel oyunlarımızı öğrencilerimize öğretmeyi hedefledik.   Projemiz oyunun birleştirici gücünü kullanarak her yaşta oynanabilecek ve de kültürümüzün önemli parçası olan unutulmaya yüz tutmuş geleneksel oyunlarımızı öğrencilerimize öğretmeyi amaçlayan bir projedir.