BOLU / GÖYNÜK - Ali Ericek İlkokulu

OKULUMUZ BÜNYESİNDE ANASINIFIMIZ AÇILMIŞ BULUNMAKTADIR.

36-66 AY ARASI ÇOCUKLARIMIZIN TUVALET EĞİTİMİ OLANLAR ÖNCELİKLİ OLMAK ÜZERE KAYITLARI ALINMAYA DEVAM ETMETEDİR.

OKULUMUZDA ANASINIFI İÇİN AİDAT ÜCRETİ ALINMAMAKTADIR.

KAYIT YAPTIRMAK İSTEYEN VELİLERİMİZİN OKULUMUZA MÜRACAAT ETMELERİ HUSUSUNDA

Sayın Velimiz;

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı I.Yarıyıl, “Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

4 Ekim 2018Perşembe Günü Saat: 15.20 ’de okulumuz Çok Amaçlı Salonunda yapılacaktır.

Okul-Öğrenci-Veli iletişiminin pekiştirilmesine katkısının olacağı, ortak problemlerimize çözüm aranacağı; canımız, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ders, devamsızlık v.b. durumlarının görüşüleceği bu toplantıya katılımınızı bekler, saygılar sunarız.

26/09/2018

Erkan AKKAYA

Okul Müdürü

Nis

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında okulumuzda fotoğraf sergisi açtık.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Programı okulumuz konferans salonunda yapıldı.

Nis

21 Mart Baharın gelişi ve Türklük Bayramı okulumuzda çoşkuyla kutlandı.

Nis

Sakin Şehir Göynük Okuyor Projesi kapsamında 2.si yapılan kariyer gününde Göynük Kaymakamı Sn. Orhan Gazi KARAKAŞ okulumuza ziyarette bulundu.

Nis

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u anma programı okulumuz konferans salonunda yapıldı.

Nis

Sakin Şehir Göynük Okuyor Projesi kapsamında Göynük Belediye Başkanımız Sn. Kemal KAZAN okulumuzu ziyaret etti.

Okulumuz öğretmenleri ile Göynük Kaymakamlığını ziyaret ettik.

Ara

Okulumuz ekbinasında öğrencilerimiz için bir odayı düzenleyip mescit haline getirdik.

Ara

Okulumuz düzenleme ve geliştirme projesi kapsamında arka kısmına çakıl döşendi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle okulumuzda bir etkinlik gerçekleştirdik.

Kas

10 Kasım Atatürk´ün ölüm yıl dönümü nedeniyle okulumuzda bir anma programı düzenlendi.

Kas

Okulumuza Akut- Motorola işbirliği ile öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapıldı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle İlçemizde ve okulumuzda kutlama programı düzenlendi.