15 TEMMUZ DEMOKRASİ HAFTASI ETKİNLİĞİ

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimiz anısına okulumuzda bir etkinlik düzenlendi

15 Temmuz´da ülkemizde gerçekleşen bu elim olayı önleyen halkımızın dirayetini ve o gece şehit düşen tüm demokrasi neferlerini anmak için okulumuzda tüm öğrencilerin katılımıyla bir etkinlik düzenledik.

Yapılan etkinliğimiz Şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal marşıyla başladı. Daha sonra okulumuz Türkçe Öğretmeni Murat TÜRK´ün yapmış olduğu konuşmanın ardından öğrencilerimizin okuduğu şiirlerle devam etti. Son olarak 15 Temmuz gecesiyle ilgili video izletilerek program tamamlandı.

Başta Okul Müdürümüz ve öğretmenlerimiz olarak bu elim darbe girişimini lanetliyor, şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyoruz.